Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Iurie Muntean a negat că vrea să candideze la funcția de primar al Chişinăului

22 apr. 2015,, 13:15   Politică
3795 4
Мунтян опроверг информацию о намерении баллотироваться примаром Кишинева
Foto: infotag.md
Fostul deputat din Partidul Comuniştilor (PCRM) Iurie Muntean a negat informaţia apărută în unele mijloace de comunicare în masă că intenţionează să candideze pentru funcţia de primar al Chişinăului. În declaraţia acestuia, citată de agenţia "Infotag", se subliniază că informaţia nu corespunde realităţii.

"Mai mult, nu intenţionez să particip la alegeri nici în calitate de alegător. Nu avem pe cine alege. Nici programe, nici idei, nici propuneri. Doar agitaţie sportivă «cine pe cine», fizionomii făţarnice, demagogie, promisiuni şi ameninţări deşarte, lăudare cu protectorii străini şi indiferenţă totală faţă de problemele zilnice ale oamenilor. Nu este politică, este degradare morală", a declarat Muntean.

În opinia lui, "pentru a face societăţii o propunere politic adevărată, responsabilă, este necesar timp", pentru "a aduna oameni oneşti, principiali, de a completa carcasa politică cu idei cu adevărat moderne şi realizabile". "Este un volum mare de lucru şi nu are nimic comun cu aceste intrigi mărunte pe care le organizează actuala elită moldovenească", a spus fostul comunist. El a subliniat că "această activitate este desfăşurată de tovarăşi destul de serioşi, care lucrează cu sînge rece, cu profesionalism, analizînd precedentele greşeli şi eşecuri".

"Şi premiera primelor rezultate nu se va lăsa aşteptată. Noi vom începe atunci cînd va înceta să zăngănească acest taraf electoral. Îmi doresc să înceteze această zarvă, această licărire a proiectoarelor politice şi a ambiţiilor provinciale. Adevărata cauză politică necesită adevărată atenţie socială", a declarat fostul comunist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?