Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Vicepreşedintele „Partidului nostru” afirmă că activiştii formaţiunii sînt intimidaţi

17 apr. 2015,, 11:15   Politică
6553 11
Замглавы "Нашей партии" утверждает, ее "активистов запугивают"
Foto: ru1.md
„Activiştii şi susţinătorii "Partidului Nostru" (PN) au început să fie intimidaţi în ajunul alegerilor locale, dar oamenii au obosit să se teamă şi partidul în permanenţă se completează cu membri noi”, a relatat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele PN, Elena Panuş. Ea a menţionat că din partid fac parte nu doar apartizi, dar şi membri ai altor formaţiuni, inclusiv membri ai partidelor de la guvernare, informează agenţia "Infotag".

"Cetăţenii sînt ghidaţi de conştientizarea faptului că nu se mai poate să trăieşti într-o societate unde se fură miliarde de lei din bănci și schemele corupte înfloresc", a spus politicianul.

Ea nu exclude că vor fi întreprinse încercări de a zădărnici includerea PN în campania electorală.

"Însă, spre deosebire de alegerile parlamentare, cînd la poliţie "se desenează" protocoalele necesare, CEC cu smerenie le aprobă şi le transmite unei judecătorii la fel de smerite, la alegerile locale va fi mai dificil de făcut acest lucru. Va fi practic imposibil de impus oamenii din comisiile electorale din sate şi oraşe să comită încălcări. Sînt sigură că candidaţii PN vor cîştiga la alegeri", a menţionat ea.

Liderul PN, Renato Usatîi, a relatat despre un acord cu autorităţile ruseşti de ridicare parţială a embargoului în privinţa vinificatorilor şi fermierilor moldoveni.

Într-un filmuleţ video postat pe reţelele de socializare, el a explicat că "în curînd va fi retras embargoul la produsele alcoolice pentru unii producători moldoveni, precum şi va fi majorat numărul fermierilor care vor putea exporta produse agricole, în primul rînd fructe, în Rusia".

Usatîi a menţionat că la etapa de soluţionare este o altă problemă actuală – retragerea interdicţiei la intrarea în Rusia pentru mii de cetăţeni moldoveni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?