X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Expoziție premieră la Chișinău

14 apr. 2015,, 17:15   Societate
4156 0
Премьера выставки в Кишиневе
Foto: alltravel.md
La Chișinău, pe 17 aprilie, pentru prima dată va fi vernisată expoziția tematică de fotografie cu titlul „Monumente naturale și istorice din cadrul Rezervației Peisagistice Țipova-Saharna”.

Expoziția se va desfășura în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală și va reprezenta ultimii trei ani din activitatea de cercetare a Complexului Muzeal Țipova-Saharna, filiala Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală din capitală.

La expoziție vor fi prezentate în premieră traseele turistice active, semnele lapidare descoperite pe teritoriul mănăstirii rupestre, rezultatele analizelor de apă din cinci izvoare din defileul Țipova-Horodiște, planul de restaurare a Complexului rupestru „Adormirea Maicii Domnului”, noi ipoteze și teorii de lucru legate de diferite monumente naturale și istorice.

Expoziția va fi inaugurată la ora 14.00 și va dura pînă la 10 mai, după care va fi transferată în chiliile bisericii rupestre „Adormirea Maicii Domnului” din cadrul Mănăstirii rupestre medievale Horodiște, satul Țipova, raionul Rezina, și va dura pînă la 1 octombrie 2015.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?