X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Rata procentuală la creditul polonez pentru modernizarea agriculturii ar putea să se reducă de la 3 la 2 la sută

8 apr. 2015,, 12:15   Economie
2951 0

Foto: rambler.ru

Rata procentuală la creditul polonez pentru modernizarea agriculturii ar putea să se reducă de la 3 la 2 la sută. Această decizie a fost aprobată de Guvern, insă deocamdată nu este definitivă, transmite Infomarket.

În cadrul protestelor organizate pe traseele naționale, una din prevederile agricultorilor a fost ca rata procentuală a creditului polonez să se reducă cu 1 la sută.

Contactat de MBC, președintele Asociației producătorilor agricoli Uniagroprotect, Alexandru Slusari, a menționat că rata de 2% e mai bună decît cea de 3%, însă, aceasta rămîne a fi exagerată și din estimările lui este cu 15% mai mare față de dobînda cu care ne creditează Guvernul Polonez.

Anterior, ministrul Agriculturii, Ion Sula spunea că agricultorii moldoveni vor avea acces într-o lună la mijloacele creditului polonez pentru modernizarea agriculturii.

Totuși, o decizie definitivă asupra proiectului de lege cu privire la rata procentuală a creditului polonez va fi aprobată în această săptămînă, după o analiză mai amplă care va fi efectuată de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare și Ministerul Economiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?