X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

BNM a numit administratori speciali noi la BEM și Banca Socială

7 apr. 2015,, 15:20   Economie
3799 2
НБМ назначил новых спецадминистраторов BEM и Banca Socială
Foto: radiochisinau.md
Banca Națională a Moldovei a desemnat administratori speciali noi la Banca de Economii și Banca Socială, relatează NOI.md.

După cum se menționează în comunicatul BNM, în postul de nou administrator special al Băncii de Economii a fost numit Grigore Olaru, iar al Băncii Sociale – Sergiu Berghie. Ei îl vor substitui în acest post pe Ion Ropot și, respectiv, pe Matei Dohotaru, care vor reveni la exercitarea funcțiilor sale în cadrul BNM. Totodată, începînd cu 7 aprilie 2015, Grigore Olaru și Sergiu Berghie vor continua gestionarea prudentă a Băncii de Economii și Băncii Sociale aflate sub administrarea specială a BNM și vor oferi suportul necesar pentru organele de anchetă în investigarea tranzacțiilor suspecte de la aceste bănci.

BNM precizează că substituirea administratorilor speciali ai Băncii de Economii și Băncii Sociale a fost efectuată conform unei practici obișnuite a Băncii Naționale a Moldovei de rotație a angajaților săi, care exercită funcția de administratori speciali. BNM a introdus administrarea specială asupra Băncii de Economii la 27 noiembrie 2014, iar la Banca Socială – la 30 noiembrie 2014.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?