X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Partenerii de la aeroportul Domodedovo vor zbura mai des la Chișinău

7 apr. 2015,, 13:00   Societate
6266 1
Партнеры аэропорта Домодедово будут чаще летать в Кишинев
Foto: logirus.net
Cîteva companii aeriene partenere ale Aeroportului moscovit Domodedovo vor spori concomitent numărul de zboruri spre Chișinău, capitala Moldovei fiind una dintre cele mai solicitate destinații pe rutele aeriene internaționale. În perioada de primăvară-vară navigarea pe destinația Moscova (Domodedovo) – Chișinău – Moscova va fi operată săptămînal cu peste cincizeci de zboruri, relatează NOI.md. Acest fapt este relatat în comunicatul Aeroportului Domodedovo. În acesta se menționează că Acordul privind exploatarea comercială mixtă a rutelor spre Chișinău de către doi transportatori aerieni parteneri de la Domodedovo, S7 și Air Moldova, oferă noi oportunități pentru pasagerii portului aerian.

Astfel, numărul total de zboruri operate de companiile aeriene prin Aeroportul Domodedovo în această direcție a sporit pînă la șase pe o zi. „VIM-AVIA”, încă un companie partener din portul aerian, a majorat frecvența: de acum transportatorul aerian oferă călătorilor curse zilnice în capitala Moldovei. În afară de aceasta, „Uralskie avialinii” operează zboruri pe destinația Moscova (Domodedovo) – Chișinău – Moscova (Domodedovo) de cinci ori pe săptămînă.

Potrivit rezultatelor activității Aeroportului moscovit Domodedovo, de la începutul anului 2015 Chișinăul face parte din rîndul celor mai solicitate direcții internaționale: în ianuarie-martie traficul de pasageri pe această destinație a constituit peste 127,5 mii de persoane, ceea ce este cu 18,8 la sută mai mult decît în perioada similară a anului trecut. Majorarea numărului de curse ale companiilor partenere de la Aeroportul Domodedovo spre Chișinău le permite pasagerilor să se deplaseze mai confortabil, să utilizeze mai întîi de toate pentru călătorii posibilitățile de transfer ale capitalei Moldovei.

Aeroportul moscovit Domodedovo este unul dintre cele mai mari porturi aeriene ale Rusiei, în anul 2014 Aeroportul a deservit 33,04 milioane de persoane. Potrivit versiunii Skytrax, acesta este cel mai bun aeroport din Rusia și CSI. Membrii alianțelor aeriene de frunte, Star Alliance și Oneworld, au ales Domodedovo pentru zborurile spre Moscova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?