Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

SUA pregătesc invazia în Transnistria

3 apr. 2015,, 15:30   Externe
30876 29

Foto: army.md

SUA pregătesc armata ucraineană să invadeze Crimeea, consideră analistul politic rus Serghei Markov. Potrivit lui, americanii pregătesc armata ucraineană nu numai pentru invadarea peninsuei, dar, de asemenea, a regiunii Kuban și a Transnistriei, relatează tvzvezda.ru.

"În Ucraina are loc o consolidare rapidă a statului polițienesc. Junta sub conducerea consilierilor din Statele Unite a eliminat în mod eficient autonomia lui Kolomoiski, care controla cîteva regiuni mari. Acum, sînt puse la respect batalioanele neo-naziste. Sînt suprimate toate punctele potențiale de nemulțumire. A fost creat un sistem total de propagandă", - spune ex-deputatul Dumei de Stat.

Potrivit lui, "încă puțin și mulțimile în stradă și studiourile de televiziune vor cere bombardamente și atacuri teroriste".

Markov afirmă că armata Ucrainei se întărește rapid.

"Peste un an la granițele Rusiei și Donbasului va sta o armată de o jumătate de milion de oameni, bine instruită, cu propaganda totală și disciplină strictă, gata să înece în sînge și Donbasul, și Transnistria, și Crimeea, și Kuban. Nucleul său va fi format din mercenari străini, declarați drept voluntari și înarmați cu noi arme occidentale, precum și forțele speciale ucrainene, cu experiență de luptă și instruite de instructori americani și britanici. Ucraina este dresată ca un bull terrier, transformînd-o într-o armă a crimei", - prezice analistul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?