X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

Pentru cei interesați de vacanțe – expoziția „Tourism. Leisure. Hotels” (VIDEO)

2 apr. 2015,, 10:50   Societate
3485 0
В ожидании отпусков – выставка «Tourism. Leisure. Hotels» (ВИДЕО)
Foto: noi.md
Astăzi, la Moldexpo este inaugurată expoziția specializată „Tourism. Leisure. Hotels 2015”, în cadrul căreia cîteva companii din Republica Moldova, alături de alte 106 din Bulgaria, Ungaria, Israel, România, Slovacia și Turcia, își vor demonstra potențialul turistic.

Vizitatorii vor avea ocazia de a face cunoștință și de a „simți” produsul turistic al Republicii Moldova cu monumentele sale naturale, istorice și culturale, direcțiile turismului intern: turism rural, parcuri naționale, pelerinaj, „Drumul Vinului”, muzee etc.

La expoziție vor participa 45 dintre cele mai mari agenții de turism din Republica Moldova, inclusiv Voiaj International, Tocotur, Teztour, Christian-tour etc.

Printre expozanți se vor găsi Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală și Muzeul Găgăuz de istorie și Etnografie „Dumitru Caraciobanu”, la standurile acestora se va putea afla informații despre istoria, viața și cultura popoarelor care locuiesc în Moldova.

Pentru prima dată la expoziția „Turism. Leisure. Hotels” va participa Ungaria în calitate de țară oaspete, care va prezenta istoria, poporul, limba, natura, arhitectura, cultura și tradițiile sale.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?