X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Odată cu sosirea primăverii sporește și numărul construcțiilor nelegitime (VIDEO)

30 mar. 2015,, 16:00   Societate
3080 1
 Киртоакэ: С наступлением весны всё больше незаконных построек
Foto: noi.md
Potrivit primarului general al capitalei, odată cu sosirea primăverii, în capitală apar tot mai multe construcții neautorizate. „După ploaie apar ciupercile, construcțiile neautorizate sînt ciupercile de la noi”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Primarul a adus drept exemplu o construcție de pe strada Iorga, 3, unde un agent economic a instalat cofraj, ca mai apoi să fie betonat terenul în cauză. Este vorba de o pantă pe care agentul urma să o amenajeze drept terasă de vară, dar prin emiterea unei dispoziții, aceasta a fost demontată.

„Lucrurile acestea sînt o deprindere, mai ales în primăvară. Cum se desprimăvărează, cum noi avem treabă la construcții neautorizate! Este vorba de o «mică» bucățică, de vreo 50 de metri pătrați. Obrăznicia nu are limită! Pe lîngă patrularea pe care o face poliția, trebuie să fie o verificare permanentă, zilnică a situației, a străzilor din sector. Noi fără așa ceva, fără «pristroici» nu putem trăi.” a menționat Dorin Chirtoacă.

Tot la acest capitol, primarul a semnat două dispoziții prin care se suspendă valabilitatea certificatului de urbanism și autorizației unor construcții de pe străzile Kiev și Nadejda Russo.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?