X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Serafim Urechean, determinat să cîștige alegerile locale

20 mar. 2015,, 11:40   Politică
6158 12

Serafim Urechean, determinat să cîștige alegerile locale
Foto: ccrm.md

Președintele Curții de Conturi, Serafim Urechean, susține că va participa la alegerile locale din acest an în calitate de candidat independent. Modul în care sînt administrate în prezent treburile capitalei este inadmisibil, a spus Urechean la Național 4, citat de NOI.md.

Funcționarul a precizat că va iniția negocieri cu partidele în preajma scrutinului, pentru a fi susținut de cît mai multe forțe politice în campanie. Totodată, acesta nu exclude că ar putea relansa Alianța Moldova Noastră, formațiunea pe care a condus-o între anii 2003-2011.

„Aș vrea să am susținerea mai multor partide. Vedeți ce se întîmplă atunci cînd primar este reprezentantul unei formațiuni politice. Eu am fost ales și în 1999, și în 2003 ca și candidat independent, am găsit numitor comun cu toate formațiunile, fără mari dureri de cap. Mă voi gîndi şi în privinţa relansării Alianţei Moldova Noastră. Mă sună foşti membri ai partidului, care sînt gata să reia activitatea şi insistă asupra revenirii mele în politică”, a spus Urechean.

Președintele Curții de Conturi a mai menționat că, dacă va cîștiga alegerile, îi va propune actualului primar, Dorin Chirtoacă, funcția de prim-viceprimar.

„Pentru viitor este necesar ca în fruntea Chișinăului să vină un manager deja pregătit. Lui Dorin Chirtoacă i-aș oferi funcția de prim-viceprimar, l-aș învăța cum se lucrează și peste patru ani ar putea cîștiga iar Primăria, poate și eu mi-aș pune umărul, așa cum am făcut în 2007 și 2011, cînd l-am susținut”, a menționat Urechean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?