Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

CNA a pus sechestru pe bunurile lui Shor

18 mar. 2015,, 09:00   Societate
7501 5

Foto: facebook.com

După opt ore de audieri la CNA, businessmanul Ilan Shor a părăsit sediul Centrului foarte iritat, refuzând orice comentariu, și a urcat în mașină însoțit doar de bodygarzi și avocați.

La finalul audierilor, Bogdan Zumbreanu, șeful Direcției Urmărire Penală CNA, a anunțat că anchetatorii au pus sechestru pe bunurile tuturor persoanelor bănuite în dosarul Băncii de Economii și al Băncii Sociale. În același timp, el a declarat că Ilan Shor rămâne bănuit în dosarul Băncii de Economii și Băncii Sociale.

Centrul Naţional Anticorupţie a desfăşurat mai multe percheziţii în cazul jafului de la Banca de Economii şi Banca Socială. Oamenii legii au percheziționat oficiile consiliului de administraţie al BEM și sediile unor companii care au beneficiat de creditele oferite de aceste bănci.

Deschide.MD amintește că percheziții similare au avut loc și la începutul lunii februarie. Atunci Ilan Shor a fost audiat pentru prima dată. El are statut de bănuit în dosarele deschise de Centrul Național Anticorupție și Procuratura Anticorupție, în cazul Băncii de Economii și Băncii Sociale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?