Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Două persoane au fost reținute în dosarul BEM și Banca Socială

17 mar. 2015,, 17:00   Societate
5408 4

Două persoane au fost reținute în dosarul BEM și Banca Socială
Foto: newsmoldova.md

În urma audierilor care au avut loc astăzi la sediul CNA, două persoane au fost reținute pentru 72 de ore. Suspecții au fost reținuți dosarul intentat pentru încălcarea regulilor de creditare la Banca de Economii și Banca Socială, informează NOI.md.

„Audierile continuă. În privința a două persoane s-a dispus reținerea pentru 72 de ore. Este vorba de persoane care au acționat în bază de procură, fiind mandatate de unele companii care au beneficiat de credite de la Banca Socială”, a anunțat șefa Serviciului de presă al CNA, Angela Starinschi.

La sediul CNA a fost adus și fostul preşedinte al Consiliului de administraţie al Băncii de Economii, Ilan Șor, care are statut de bănuit în acest dosar.

Precizăm că CNA și Procuratura Anticorupție au efectuat în această dimineață opt percheziții în cadrul dosarului BEM și Banca Socială, intentat pentru încălcarea regulilor de creditare. Șase directori ai firmelor care au beneficiat de credite de la cele două instituții bancare au fost audiați la sediul CNA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?