X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Global Finance: „Moldindconbank - cea mai bună bancă din Moldova în 2015” ©

16 mar. 2015,, 16:00   Societate
4259 1

Global Finance: „Moldindconbank - cea mai bună bancă din Moldova în 2015”

Pentru al doilea an consecutiv BC „Moldindconbank” S.A. este desemnată drept „Cea mai bună bancă din Moldova” de către prestigioasa revistă americană Global Finance, în cadrul clasamentului anual al celor mai bune bănci din 21 de ţări din Europa Centrală şi de Est.

Publicate la 11 martie anul curent, rezultatele celui de-al 22-lea studiu anual Global Finance mai includ bănci precum Banca Transilvania (Romania), Sberbank (Rusia), PrivatBank (Ucraina) sau Akbank (Turcia).

Printre criteriile de evaluare a băncilor utilizate de către experţii internaţionali se numără: dinamica indicatorilor financiari, profitabilitatea, produsele lansate, preţurile competitive şi realizările anului 2014.

Comentînd distincţia obţinută, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere al BC Moldindconbank S.A., a menţionat că: „acest premiu onorabil reprezintă o apreciere şi o recunoaştere pe măsură a rezultatelor Băncii din ultimii ani, oferită de către una din cele mai prestigioase reviste de specialitate din lume. Nominalizarea de „Cea mai bună bancă” se datorează efortului consolidat al conducerii, angajaţilor şi clienţilor noştri, pentru care Moldindconbank a devenit un partener de încredere în viaţă şi în dezvoltarea afacerii.”

De menţionat că, BC „Moldindconbank” S.A. a înregistrat în anul 2014 cel mai mare profit net din sistemul bancar autohton în valoare de 397,5 mil. lei, fiind considerată pentru al doilea an consecutiv lider incontestabil la capitolul cea mai performantă şi eficientă bancă din Moldova de mai multe clasamente şi agenţii de raiting independente (ex. EVM Consulting, revista Bănci şi Profit).

Global Finance este o revistă internaţională de prestigiu, cu sediul central in New York şi cititori în aproape 170 de ţări. Cu o tradiţie de peste 22 de ani, aceasta publică articole, analize şi clasamente financiare apreciate la nivel mondial. Misiunea publicaţiei este aceea de a ajuta liderii corporaţiilor, reprezentanţii băncilor şi investitorii, prin informaţiile oferite, de a face estimări cît mai corecte.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?