Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Alertă cu bombă în cursa avia Milano-Chişinău

12 mar. 2015,, 18:24   Societate
5368 0

Сообщение о бомбе в самолете Милан - Кишинев
Foto: noi.md

(Update 18:20) Alarma cu bombă de la Aeroport s-a dovedit a fi falsă. Informaţia a fost confirmată de Serviciul de presă al Air Moldova.

(Update 18.10) Cursa Milano-Chişinău a aterizat la Aeroportul Internaţional Chişinău la 18.06. Toţi pasajeri au fost evacuaţi. Angajatii Serviciului Bomb-Tehnic cercetează aeronava.


ŞTIREA INIŢIALĂ:

Alertă cu bombă în cursa Milano-Chişinău care urmează să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Potrivit Poliţiei de Frontieră, apelul a fost înregistrat în jurul orei 16.00. Angajaţii aeronovei au fost alertaţi de angajaţii unei companii turistice care au primit un apel telefonic de la o persoană necunoscută precum că la una din rutele aeriene ce urmează să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Chişinău se afla un explozibil.

După primirea apelului, angajaţii Poliţiei de Frontieră au anunţat toate entităţile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate, la fel au fost mobilizate toate echipele de intervenţie ale serviciilor specializate ale MAI: IP Botanica, Departamentul Situaţii Excepţionale Serviciul Bomb-Tehnic.

Concomitent, în baza apelului telefonic, un grup de intervenţii, format din ofiţerii de investigaţii şi ofiţeri de urmărire penală ai Poliţiei de Frontieră au demarat acţiuni de identificare a celui care a semnalat existenţa bombei.

La bordul aeronavei se află 79 de persoane, dintre care doi copii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?