X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Companiile din Moldova doresc să participe la expoziția „Fabricat în România” cu stand separat

12 mar. 2015,, 17:45   Economie
3261 0

Компании Молдовы хотят участвовать в выставке «Сделано в Румынии» отдельным стендом
Foto: trm.md

Companiile din Republica Moldova planifică să participe cu stand separat la expoziția „Fabricat în România”, care se va desfășura la toamnă, în București, informează NOI.md.

Potrivit Ministerului Economiei, posibilitatea participării companiilor moldovenești cu stand separat la expoziția „Fabricat în România” a fost discutată la București, de viceministrul Economiei Valeriu Triboi și președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban. Interlocutorii au convenit ca în timpul apropiat părțile să studieze toate aspectele problemei și în termenii cei mai rezonabili să stabilească toate detaliile legate de posibilitatea participării companiilor moldovenești cu un stand separat în cadrul evenimentului „Fabricat în România”.

Totodată, Valeriu Triboi a avut o întrevedere cu directorul general executiv al companiei românești „Transelectrica”, Ion Toni Teau, cu care a discutat posibilitatea elaborării de către instituția respectivă a studiului de fezabilitate pentru interconexiunea de energie electrică pe direcția Suceava-Bălţi. Valeriu Triboi a reiterat disponibilitatea ÎS „Moldelectrica” de a crea un grup de lucru care să coopereze pe diferite domenii de interes comun cu specialiștii „Transelectrica”, inclusiv în problema interconexiunii electrice a Republicii Moldova cu piața europeană prin intermediul României.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?