X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Şedinţă amânată în cazul comitetului de creditare BEM

12 mar. 2015,, 09:30   Economie
5453 0

Foto: tribuna.md

Şedinţa de judecată în care urma să fie audiaţi cinci foşti membri ai comitetului de creditare a Băncii de Economii a fost amânată. Magistraţii de la judecătoria Buiucani au amânat şedinţa deoarece avocatul fostului preşedinte BEM, Grigori Gacikevici nu s-a prezentat pe motiv că este bolnav. O nouă şedinţă a fost stabilită pentru 20 martie.

Cele cinci persoane printre care fostul şef al BEM, vicepreşedintele băncii, precum şi şefii direcţiilor credite, securitate şi juridice au venit la judecătoria Buiucani pentru noi audieri. Cei cinci sunt acuzaţi de încălcarea regulilor de creditare. Aceştia pledează nevinovaţi.

Şedinţa de azi a fost amânată deoarece avocatul care reprezintă un membru al comitetului de creditare, dar şi pe preşedinte BEM, Grigori Gacikevici nu s-a prezentat pe motiv că este bolnav.

Pe de altă parte, fostul şef al Direcţiei creditare susţine că avocaţii lor încearcă să obţină răspunsuri de la BEM cu privire la suma prejudiciului cauzat pentru a demonstra procurorilor nevinovăţia clienţilor lor.

Potrivit procurorilor, dacă cei cinci vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la 6 ani de închisoare.

Amintim că dosarul în cazul BEM a fost trimis în instanţa de judecată în luna aprilie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?