Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Iurie Leancă îl susține pe Victor Lutenco

6 mar. 2015,, 11:30   Politică
5757 2

Leancă salută demisia lui Victor Lutenco
Fotо: moldovenii.md

După ce ieri Victor Lutenco a anunțat că se retrage din postul de șef al Biroului pentru Relații cu Diaspora, Iurie Leancă a declarat că îl va susține mai departe. Fostul premier a apreciat pozitiv munca realizată de Victor Lutenco în fruntea Biroului și a anunțat că proiectele demarate în acest domeniu vor continua, informează NOI.md.

„Îi sînt recunoscător lui Victor Lutenco pentru activitatea foarte bună desfăşurată în fruntea Biroului pentru Relații cu Diaspora şi îl felicit pentru rezultatele obținute. Victor a reuşit să creeze, pentru prima dată, o legătură sinceră, activă între Guvern şi cetățenii moldoveni aflați peste hotare. Ştiu că avea proiecte importante la care lucra şi ele nu trebuie abandonate. Îl voi sprijini să le realizeze şi să ne îndeplinim împreună toate angajamentele pe care le-am făcut în fața cetățenilor moldoveni din afara țării!”, a spus Leancă.

Menționăm că Victor Lutenco și-a motivat decizia de a demisiona prin faptul că noul guvern ar depinde în totalitate de comuniști. Potrivit lui, cetăţenii, şi mai ales cei de peste hotare, au fost îndemnaţi şi au votat partidele proeuropene pentru ca să se facă o alianţă cu adevărat proeuropeană, nu "o improvizaţie politică dubioasă".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?