X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

StarNet: Persoanele care fac declarații pripite vin să știrbească din imaginea și reputația acesteia

5 mar. 2015,, 14:15   Societate
4671 4

Foto: point.md

Compania StarNet și-a exprimat regretul în legătură cu faptul că în perioada de desfășurare a anchetei privind atacul informatic asupra sistemelor IT ale Companiei sînt lansate declarații nesăbuite ce anticipează rezultatele investigate, prin care, în opinia ei, se urmărește afectarea imaginii și reputației Companiei, relatează NOI.md. După cum se menționează în comunicatul Companiei StarNet, după declarația oficială din 27 februarie privind atacul care a dus la sustragerea informațiilor confidențiale ale StarNet și vehicularea lor în Internet, inițierea unei anchete operative de către Procuratură, Serviciul de Informații și Securitate și Ministerul Afacerilor Interne pentru găsirea vinovaților de incident, în mass-media și pe rețelele sociale au continuat să fie emise diverse speculații, fiind indusă în eroare opinia publică.

După cum se menționează, pînă în acest moment StarNet nu a primit înștiințări oficiale referitor la investigația în cauză. Compania va aștepta rezultatele anchetei și se va abține de la declarații oficiale pînă la prezentarea acestora.

StarNet a declarant că are o experiență de 11 ani pe piață, este unul din liderii din domeniul comunicațiilor electronice din Moldova, prestează servicii peste 100 de mii de clienți, iar persoanele care fac declarații pripite vin să știrbească din imaginea și reputația acesteia.

StarNet asigură clienții săi că va continua să ofere servicii diversificate și de calitate și în continuare va investi în proiecte sociale ce au menirea de a oferi noi oportunități tinerei generații în domeniul IT.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?