X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Tehnică agricolă, semințe, îngrășăminte – la expoziția „Moldagrotech” (FOTO)

4 mar. 2015,, 14:20   Societate
6110 0

Foto: noi.md

De astăzi, toți cei interesați de domeniul agricol – fermieri și simpli gospodari – pot vizita expoziția specializată „Moldagrotech” la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, ediția a 28-a de primăvară.

„A venit primăvara în țară și a venit și la noi, prin intermediul celor mai devotate companii din domeniul agricol. În cadrul expoziției se poate întîlni absolut toată gama variată de tehnică agricolă, de mijloace de protecție a plantelor, semințe. Avem deschis iarmarocul de plante și material săditor”, a relatat șefa proiectului expoziției, Svetlana Ghelan, intervievată de NOI.md.

În cadrul expoziției participă circa o sută de companii, printre care cei mai importanți producători și distribuitori din Moldova, Germania, România, Rusia, Ucraina, Austria și Cehia.

„Acest eveniment ne permite să avem posibilitatea de a ne familiariza cu noile tehnologii, cu ultimele tendințe în dezvoltarea nu numai a tehnicii agricole, dar și a tehnologiilor în domeniul agriculturii. Sînt sigur că anume aici avem posibilitatea de a comunica între producători, între reprezentanți, de a stabili contacte noi, ca să putem dezvolta împreună sectorul agroalimentar din Republica Moldova”, a specificat ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Ion Sula.

Expoziția „Moldagrotech” se va desfășura pînă pe 7 martie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?