X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Formuzal cere companiei „Moldovagaz” să-l demită pe șeful serviciului de gaze din Găgăuzia

3 mar. 2015,, 11:15   Societate
4165 0
Foto: timpul.md
Bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, le-a cerut conducerilor concernului „Gazprom” și SA „Moldovagaz” să-l demită pe șeful serviciului de gaze din autonomie. Mihail Formuzal a comunicat această informație în cadrul ședinței de lucru a Comitetului Executiv de la Comrat, menționînd că continuă să primească plîngeri de la locuitorii autonomiei privind metodele de activitate ale angajaților serviciilor de gaze, informează NOI.md.

De data aceasta, de pe urma acțiunilor angajaților „Gagauz-gaz” a avut de suferit o familie nevoiașă din Ceadîr-Lunga, care a fost debranșată de la conducta cu gaze naturale din cauza datoriilor. După achitarea datoriei, compania cere de la această familie să achite 700 de lei pentru reinstalarea țevii.

„De ce îi tai conducta acestei femei, acestei familii sărace? Pentru a o jecmăni încă o dată de 700 de lei? Această scrisoare îi va fi transmisă personal lui Alexei Miller, îi voi scrie cum Gazpromul, prin intermediul subdiviziunilor sale, își bate joc de locuitorii de rînd din Găgăuzia”, a spus bașcanul.

Mihail Formuzal i-a cerut șefului adjunct al Direcției construcții din Găgăuzia, Ivan Arnaut, să pregătească o scrisoare și la adresa conducerii „Moldovagaz”, prin care îi cere să-l demită pe șeful reprezentanței acestei companii în Găgăuzia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?