Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Îmbunătățeste performanța vânzărilor la maxim! ©

26 feb. 2015,, 14:35   Business
5247 0
Разгони продажи до максимальных оборотов!
Foto: noi.md

Indiferent dacă ne place sau nu, noi, împreună cu afacerile noastre facem parte dintr-un sistem global. Însă în situația când din toate părțile apar fluxuri de ştiri negative, în politică şi economie, cât de optimiști nu am fi , frica paralizează rațiunea .

Probabil deja ați simțit scăderea bruscă a cererilor. Mai mult de atât, scăderea conversiei este o certitudine. Anume vânzările voastre scad sau deja au scăzut. Strategiile și solutiile voastre clasice deja nu mai au același efect. Și desigur prima ce ne vine în minte e – criza!

Da, criza! Profundă și cu perspective puțin îmbucurătoare.

Însă, când a fost ușor să faci business? Când clienții au fost dispusi ușor să se despartă de banii lor? Fiți de acord, în toate timpurile clienții și-au dorit un produs calitativ și la preț redus.

Și în acest context nimic nu s-a schimbat cardinal. Dacă înainte dispuneați de mai mult timp pentru a găsi o soluție, ”nu s-a primit așa, încercăm alt fel”,”s-a comis o greșeală, se rezolvă”,”am pierdut un client, oricum va veni altul”. Atunci acum, solutionarea problemei nu suportă ritmul lent de vals. Acum, luarea deciziei și acționarea “plus/minus un kilometru” nu e doar periculoasă, e o crimă la adresa propriei companii.

Viteza reacţiei şi vigilenţa – este unica şansă de a te menţine la suprafaţă. Iar pentru aceasta trebuie competenţă. Criza nu iartă neprofesioniştii! Lipsa cunoştinţelor şi competenţelor în vânzări şi marketing se vor face simţite şi vor dăuna asupra business-ului în primul rând !


3-4 aprilie sunt zilele când în Chșinău va avea loc Sales&Marketing Forum.

Acest eveniment este dedicate celor care doresc să se dezvolte și să-și măreasca vânzările.Anume în Moldova.Chiar și în criză.

Sales&Marketing Forum – presintă:

✓ 2 zile non-stop de seminare și strategii de vânzări și marketing de la cei mai buni business traineri.

✓ 2 sesiuni paralele: 6 seminare, 6 ateliere practice, analiza celor mai utile cazuri practice din business.

✓ peste 500 de participanți și mai mult de 100 de instrumente pentru eficiență în marketing și vânzări.

Înregistrați-vă pe sitemarketing.sbc.md sau la numărul 227-229
---

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?