Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Aur și argint pentru Maurt, la „Chisinau Wines&Spirits Contest 2015” ©

20 feb. 2015,, 16:05   Business
7991 1
Maurt получил золото и серебро за участие в „Chisinau Wines&Spirits Contest 2015”
Foto: noi.md

Calitatea produselor marca Maurt a fost apreciată din nou la cel mai înalt nivel. Vinurile Maurt s-au ales cu medalii de aur și argint la trei categorii, în cadrul concursului internațional „Chisinau Wines&Spirits Contest 2015”, organizat de Poliproject Exhibitions LTD. Competiția s-a desfășurat între 14-15 februarie, în cadrul expoziției ”ExpoVin Moldova ‘2015”, iar ceremonia de decernare a premiilor a avut loc într-o atmosferă festivă pe data de 18 februarie.

Astfel vinul „Casa Amati Rose” produs de Maurt s-a învrednicit de medalia de argint în categoria „Vinuri rose și roșii liniștite. Și spumantului „Bacio di Bolle Brut Grand Cuvee” i-a fost oferită medalia de argint în categoria „Vinuri efervescente albe, roșii și rose”. Iar Cahorul Pastoral Bisericesc s-a dovedit a fi cel mai bun în categoria „Vinuri alcoolizate și aromatizate”, fapt pentru care compania Maurt a primit o a treia medalie, de această dată - de aur.

Aurel Morar, directorul companiei Maurt: „Mulțumim juriului internațional pentru distincțiile oferite, care reconfirmă calitatea și competitivitatea vinurilor noastre. De asemenea, suntem recunoscători clienților noștri, care preferă și apreciază băuturile marca Maurt. Pentru ei compania Maurt continuă să-și dezvolte gama de produse, menținând cele mai înalte standarde de calitate.”

Vinurile participante în concurs au fost apreciate cu un maxim de 100 de puncte, conform criteriilor recomandate de organizațiile internaționale de profil: aspectul vizual, intensitatea și calitatea buchetului, intensitatea și calitatea gustului, impresia generală produsă de băutura degustată. Calitatea și valențele gustative ale vinurilor Maurt au reușit să convingă comisia de degustare a concursului, formată din experţi recunoscuți din 17 ţări: Franţa, Germania, Olanda, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, România, Bulgaria, Rusia, Belarus, Azerbaidjan, Ucraina, Georgia, Armenia, Spania şi Moldova.

Concursul „Chisinau Wines&Spirits Contest”, organizat de Uniunea Oenologilor din Moldova și compania „Poliproject Exhibitions Ltd.”, se desfășoară în Republica Moldova din anul 1992, întrunește anual concurenți redutabili din țară și de peste hotare, dar și experți de vază în domeniu. Și în acest an competiția a fost una strânsă, fiind înregistrate 65 de companii participante din 14 țări, care au prezentat 258 de tipuri de băuturi.

Despe Maurt

De la fondare, în 1996, compania Maurt a adoptat filosofia calității fără compromisuri, utilizând cele mai moderne metode de producere și ambalare. Maurt deține o fabrică modernă, cu o suprafață de 10.000 de metri pătrați, dotată cu linii performante de îmbuteliere, dar și o fabrică de vinificație primară, pentru prelucrarea strugurilor și pregătirea materiei prime proprii.

Portofoliul de branduri sub marca Maurt include vinuri de calitate, băuturi spumoase, vodcă, lichioruri, brandy, balsamuri și băuturi răcoritoare. Calitatea produselor Maurt a fost recunoscută în repetate rânduri la competițiile și expozițiile naționale și internaționale, fiind apreciate în mod constant cu medalii și diplome. În 2007, pentru managementul calității, compania a fost certificată ISO 9001:2000 și ISO 22000:2005.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?