X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4011

Crossoverul compact Suzuki New SX4 cu cel mai mic consum de combustibil în clasa SUV-urilor

20 feb. 2015,, 15:22   Ştiri Auto
3976 0
Фото: suzuki
Crossoverul compact Suzuki New SX4 a intrat în șirul primelor 5 modele cu cel mai mic consum de combustibil în clasaSUV-urilor, în versiunea portalului german notoriu AutoUncle.
Experții germani apreciază că nivelul mediu al consumului de combustibil în cazul crossoverului New SX4, dotat cu motor diesel de 1,6 litri, este de 4,4 litri la 100 km, regim combinat. Astfel, Suzuki New SX4 a demonstrat unul dintre rezultatele cele mai bune conform totalurilor analizei eficienței de combustibil a 1,5 milioane de automobile de clasaSUV. 1
Consumul mai econom, în cazul New SX4, a fost posibil grație elaborărilor tehnologice unice ale companiei Suzuki, care are o experiență bogată în producerea automobilelor compacte și a celor de teren. Greutatea redusă, caracteristicile aerodinamice performante, cutia de viteze modernizată și sistemul AWD propriu ,- ALLGRIP, - au permis scăderea substanțială a consumului atât în oraș, cât și în afara lui. În rezultat, Suzuki a îmbinat reușit caracterul practic, productivitatea și eficiența consumului.
1. Experții portalului au analizat automobilele de pe piața Germaniei, produse după anul 2008.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?