Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Leancă dezvăluie care a fost greșeala sa

20 feb. 2015,, 11:10   Politică
6271 3

Foto : gov.md

Fostul premier Iurie Leancă susține că a comis o greșeală atunci cînd, de-a lungul carierei sale, s-a axat doar pe activitatea guvernamentală și a ignorat-o pe cea politică. Declarația a fost făcută de Iurie Leancă în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la postul Jurnal TV, informează NOI.md.

„M-am închis în găoacea mea și m-am axat doar pe activitatea guvernamentală. A fost greșeala mea. Un politician trebuie să comunice cu oamenii, inclusiv cu opoziția, care reprezintă o componentă importantă în societate. Trebuia să am discuții mai active cu partidele politice, inclusiv cu PCRM și PSRM”, a spus Leancă.

Fostul demnitar a menționat că va anunța decizia finală privind cariera sa politică în următoarele șapte zile. „Nu exclud absolut nimic. După ce voi purta discuții cu societatea civilă, cu colegii mei, cu cei de la partid, voi face anunțul. Săptămîna viitoare voi veni cu un răspuns clar”, a spus Leancă.

Totodată, liberal-democratul a recunoscut că pe parcursul a cinci ani de guvernare, autoritățile nu au reușit să lupte eficient cu corupția și să contribuie esențial la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

„Nu am făcut un salt dramatic în îmbunătățirea nivelului de viață. Aici mă refer la salarii și pensiile care au rămas mici. Avem probleme mari și în ceea ce privește hoția și corupția. Nu am reușit să reformăm nici justiția și nici procuratura”, a adăugat Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?