X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Streleț: Forțele antieuropene vor jubila la fiecare problemă a cetățenilor

12 feb. 2015,, 10:48   Politică
2816 2

Foto : noi.md

Clasa politică de la Chișinău are nevoie de unitate, pentru a putea face față problemelor fără precedent cu care se confruntă. Declarația aparține vicepreședintelui fracțiunii parlamentare a PLDM Valeriu Streleț și a fost făcută în plenul Parlamentului cu prilejul deschiderii sesiunii de primăvară-vară a instituției, notează NOI.md.

Politicianul a criticat comportamentul unor forțe politice din Moldova, care, în opinia lui, au drept obiectiv destabilizarea situației interne.

„Este o sesiune decisivă pentru sorta de mai departe a Republici Moldova. Forțele politice antieuropene vor exploata cu sîrguință dificultățile existente în tendința de a scoate profit, nu a atît în ideea de a rezolva probleme. În cel mai cinic mod urmează instrucțiunile din manualul de destabilizare a situației interne. Aceste forțe vor jubila la fiecare problemă cu care se vor confrunta cetățenii noștri și vor blama orice progres pe calea integrării europene”, a precizat Streleț.
Liberal-democratul a îndemnat clasa politică să dea dovadă de unitate și să lase la o parte ambițiile personale.

„Am comis și erori, pe care le regretăm – trebuie să recunoaștem. Sper că toată lumea a înțeles că șantajul și populismul ieftin sînt contraindicate într-o alianță proeuropeană. Avem nevoie de unitatea clasei politice. Ambițiile personale trebuie substituite prin implicare și atitudine responsabilă”, a precizat Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?