Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4018

Guvernul regiunii Moscova, interesat de importul producției agricole din Găgăuzia

11 feb. 2015,, 14:00   Economie
3625 0

Foto: mosregtoday.ru

Guvernul regiunii Moscova este interesat să importe mărfuri agricole din Găgăuzia, a declarat în fața jurnaliștilor viceguvernatorul regiunii Moscova, Iuri Oleinikov, comentînd semnarea Acordului de cooperare comercial-economică, tehnico-științifică și culturală cu autonomia găgăuză, informează NOI.md.

„În prezent, sîntem interesați să importăm mărfuri din țările care nu ne-au impus sancțiuni. În Găgăuzia există producție agricolă de excepție: fructe, legume, conserve din legume. Vom coopera în acest domeniu”, a menționat Oleinikov.

La rîndul său, bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, a menționat că antreprenorii din regiunea Moscova vor avea facilități la achitarea impozitelor pe o perioadă de cinci ani în cazul creării întreprinderilor mixte și afacerilor cu întreprinzătorii din Găgăuzia. „Am venit cu o ofertă foarte bună pentru mediul de afaceri: orice investiții în sectorul real al economiei Găgăuziei vor fi scutite pe o perioadă de cinci ani de impozite. Noi sîntem interesați de cooperare comună, de organizarea producției mărfurilor ecologic pure. Noi oferim condiții excelente mediului de afaceri, inclusiv un program de dezvoltare a cultivării nucilor, livezilor”, a menționat Formuzal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?