Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Violeta Ivanov: Colegii din PD și PLDM cunosc condițiile noastre

27 ian. 2015,, 16:42   Politică
7109 5
Foto : tribuna.md
PCRM va susține candidatul PD și PLDM la funcția de premier, doar cu anumite condiții. Declarația a fost făcută de șefa fracțiunii parlamentare a PCRM, Violeta Ivanov, astăzi în urma consultărilor purtate cu șeful statului, Nicolae Timofti, la Reședința de Stat, notează NOI.md.

Șefa fracțiunii comuniștilor a ținut să precizeze că formațiunea nu va sprijini orice candidatură înaintată de PD și PLDM, ci doar anumite persoane.

„Am venit cu poziții clare, am condiționat unele chestiuni, inclusiv și nume pentru această funcție, condiții pentru care putem vota guvernul minoritar și pentru care nu. Partenerii noștri cunosc foarte bine despre ce e vorba și, în cadrul consultărilor cu președintele, am vorbit despre aceste condiții. Colegii din PLDM și PD cunosc foarte bine condițiile noastre”, a precizat Ivanov.

La rîndul său, deputatul comunist Oleg Reidman a menționat că discuțiile cu reprezentanții PD și PLDM nu au fost încă finalizate.

Menționăm că astăzi, la Reședința de Stat, președintele Nicolae Timofti a purtat discuții cu membrii fracțiunilor parlamentare ale PLDM, PD, PCRM și PL, în vederea identificării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?