Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Pavajul de pe strada pietonală a început să se surpe

24 ian. 2015,, 15:15   Societate
4523 0

Foto: jurnal.md

Strada pietonală din centrul capitalei nu a fost încă dată în exploatare, dar pavajul a început deja să se surpe. Astfel, în mijlocul străzii Alexandru Diordiţă a apărut o groapă. Autorităţile municipale dau asigurări că agentul economic care a executat lucrările va remedia situaţia. Deloc miraţi sunt însă pietonii, care spun că se aşteptau la aşa ceva.

La amenajarea celor 300 de metri de stradă pietonală se lucrează de aproape doi ani, iar termenul de dare în exploatare a fost amânat de câteva ori. De fiecare dată, autorităţile locale au explicat întârzierea prin faptul că, în timpul lucrărilor, se pune accent pe calitate, nu pe cantitate. În ciuda acestui fapt, acum câteva zile, în plină stradă s-a surpat pavajul şi s-a format o groapă.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vadim Brânzaniuc, a dat asigurări că agentul economic responsabil de executarea acestor lucrări va stabili motivul care a dus la surparea străzii şi va repara porţiunea afectată.

Deocamdată, nu se ştie când strada pietonală va fi dată în exploatare. Costul total al proiectului este de 12 milioane de lei. 3 milioane vin din partea unui agent economic în baza unui parteneriat public-privat, iar restul banilor au fost alocaţi din bugetul municipal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?