X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Ghimpu: Putem ceda totul și coaliție tot nu vom avea (VIDEO)

22 ian. 2015,, 17:39   Politică
8248 7

Foto : noi.md

Liderul PL, Mihai Ghimpu, este de părere că viitorul european al țării, dar și rezultatul pozitiv al negocierilor depinde acum doar de PLDM. Politicianul susține că democrații încearcă să manipuleze opinia publică prin denaturarea adevărului, informează NOI.md.

„PL regretă că continuă politica de compromitere a liberalilor, apelurile făcute sînt pentru a manipula cetățenii. Începînd cu ziua primei noastre întîlniri între aceste trei partide, PL a fost întotdeauna și rămîne pentru o alianță, chiar dacă sînt multe semne de întrebare. Astăzi viitorul european e în mîinile PLDM, ale domnului Filat. De ce? Pentru că fără PLDM nu poate să apară un guvern minoritar, iar atunci dacă PD-ul merge la o alianță cu socialiștii și comuniștii, asta înseamnă schimbarea cursului european”, a declarat Ghimpu.

Politicianul se arată convins că democrații își doresc cu tot dinadinsul o coaliție cu comuniștii și caută pretexte pentru a justifica ulterior acest pas.

„Se caută pretexte, din cauză că ei vor o alianță cu comuniștii. Noi vrem o guvernare pentru oameni și punctum. N-avem nevoie de ministere, căi ferate, aeroporturi. Noi putem ceda totul și tot n-o să fie coaliție, pentru că democrații vor alianță cu comuniștii”, a spus Ghimpu.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?