X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Deputații se vor muta în birouri noi în luna februarie

16 ian. 2015,, 16:17   Politică
3957 2

Foto: point.md

Începînd cu luna februarie, deputații își vor desfășura activitatea zilnică în birourile noi din clădirea centrală a Parlamentului. Lucrările de amenajare a oficiilor sînt pe ultima sută de metri, a anunțat secretarul general al legislativului, Ala Popescu, notează NOI.md.

Potrivit funcționarei, pentru finalizarea lucrărilor de renovare a birourilor, precum și pentru procurarea mobilierului, din bugetul Parlamentului au fost alocați 53 de milioane de lei. Pe lîngă mobilierul necesar, noile oficii au fost dotate cu safeuri și minifrigidere.

„Sînt apropare de finalizare toate birourile celor 101 deputați și ale președinților comisiilor permanente, sînt amenajate cu mobilier, draperii și toate cele necesare. Amplasarea birourilor deputaților va avea loc între etajele 5-8. Pentru finalizarea lucrărilor au fost alocați 37 de milioane de lei din bugetul Parlamentului pentru anul 2014, iar mobilierul a costat în jur de 16 milioane de lei”, a declarat Popescu.

Potrivit secretarului general, pentru funcționalitatea integrală a edificiului, e necesară finalizarea lucrărilor de reconstrucție la etajele 1, 2 și 3, dar și soluționarea unor probleme tehnice.

Deși, acum un an, legislatorii se întruneau în ședințe în clădirea renovată a Parlamentului, deputații își desfășoară activitatea zilnică în birourile situate în anexele clădirii. Excepție face fracțiunea PCRM, ale cărei birouri se află în clădirea Ministerului Agriculturii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?