Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

La Chişinău a fost lansat proiectul „Oraşul meu”

12 ian. 2015,, 17:00   Societate
8245 0
Foto: aktau-info.kz
Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor din Chişinău a lansat proiectul „Oraşul meu”.

Potrivit agenţiei "Infotag", autorul proiectului, Adrian Pleşca, a spus luni, într-o conferinţă de presă, că "proiectul a fost elaborat cu scopul de a face modificări în oraş şi este realizat cu sprijinul companiilor EpaMedia, Trendsetter, Moldrec, Uptown şi a Primăriei".

Potrivit lui, "în cadrul proiectului va fi desfăşurat un concurs instagram, care va dura două săptămîni şi toţi doritorii vor putea trimite fotografii ale diferitor locuri frumoase din oraş".

"Juriul va selecta trei fotografii, alte trei vor fi alese în baza voturilor efectuate de vizitatori după vizualizare", a spus Pleşca, adăugînd că "concursul costă 5 mii de lei şi este finanţat din bugetul consiliului".

El a menţionat că "vor fi realizate, de asemenea, alte 100 de proiecte şi concursuri, printre care crearea site-ului orasulmeu.md şi restaurarea scuarului Teatrului Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov”.

Concursul se va încheia pe 21 ianuarie. Cele mai frumoase fotografii vor înfrumuseţa staţiile de autobuz şi troleibuz din oraş.

"Realizînd concursul, planificăm nu doar să înfrumuseţăm oraşul, dar şi să dezvoltăm reţeaua de socializare Instagram", au spus organizatorii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?