X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Oferte tentante la primul Tîrg de Turism

12 ian. 2015,, 15:00   Business
4913 1

Foto: ngo-ardt.com

Primul Tîrg de Turism al Republicii Moldova (TTRM) va avea loc în perioada 26 februarie – 1 martie 2015. Organizatorul evenimentului este Federaţia de Promovare a Turismului din Moldova.

Tîrgul va găzdui organizaţii din domeniul turismului, unităţi de cazare, locuri de divertisment, restaurante, companii de asigurare, instituţii şi organe ale administraţiei publice în domeniul turismului din Republica Moldova şi din străinătate. Vizitatorii tîrgului vor putea să se familiarizeze cu cele mai interesante şi atractive oferte ale companiilor turistice în domeniul turismului cultural, rural sau de business, turismului de tratament, cu destinaţii exotice, croaziere şi turismul de aventură.

Noutatea acestui tîrg va fi posibilitatea de a cumpăra sau rezerva ofertele chiar în timpul tîrgului, cu reduceri de pînă la 50 la sută. Evenimentul reprezintă punctul de plecare al sezonului turistic 2015 şi se va desfăşura sub genericul „O vacanță de poveste – doar 1 euro plătește”. În cadrul Tîrgului participanţii vor avea posibilitatea să expună şi să vîndă cele mai avantajoase oferte în domeniul turismului, al căror preţ iniţial este de doar 1 euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?