X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Procuratura Generală respinge acuzațiile lui Igor Dodon

12 ian. 2015,, 12:22   Politică
9066 9

Foto: procuratura.md

Liderul PSRM, Igor Dodon, a fost citat astăzi la Procuratură pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul „Antifa”. Politicianul a fost audiat de procurori la solicitarea avocaților lui Pavel Grigorciuk și Mihail Amerberg, cercetați în acest dosar, a comunicat pentru NOI.md ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Reprezentanții Procuraturii au respins acuzațiile politicianului, care a declarat că guvernarea ar exercita astfel presiuni asupra partidului său. „Procuratura se conduce de legislația procesual-penală și respinge orice tentativă de manipulare politică. Toți cetățenii sînt egali în fața legii și sînt obligați să se prezinte la solicitarea organelor de drept”, a precizat Maria Vieru.

Igor Dodon a declarat astăzi că guvernarea ar încerca să-i intimideze pe socialiști prin dosare fabricate. „Euro-unioniștii și oligarhii încearcă prin așa metode să ne impună să fim cooperanți și să nu scoatem la iveală fărădelegile lor? Nicio șansă”, a declarat Dodon.

Precizăm că Pavel Grigorciuk și Mihail Amerberg sînt acuzați de recrutarea oamenilor în organizaţia "Antifa", pregătirea acţiunilor de răsturnare a puterii de stat, colectarea datelor despre structurile de forţă din Republica Moldova și înarmarea membrilor activi ai "Antifa". Activiștii se află în prezent în arest.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?