X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4015

Ucraina: Doi soldați morți și 20 răniți în ultimele 24 de ore în estul țării

10 ian. 2015,, 20:00   Externe
8528 26

Foto: lenta.ru

Doi soldați ucraineni au fost uciși și 20 răniți în estul Ucrainei în ultimele 24 de ore, în confruntările dintre forțele guvernamentale și separatiștii proruși, a anunțat sâmbătă purtătorul de cuvânt militar ucrainean Andrii Lâsenko, citat de AFP.Soldați din Garda Națională ucraineană au fost victimele unei ambuscade în apropierea localității Stanița Luganska, în regiunea separatistă Lugansk. În timpul confruntărilor au fost uciși doi soldați, iar 14 au fost răniți.

Potrivit lui Lâsenko, alți șase militari ucraineni au fost răniți vineri în incidente armate în estul țării. Situația din estul Ucrainei va fi discutată luni, la Berlin, de miniștrii de externe din Ucraina, Rusia, Franța și Germania, care vor pregăti agenda Summitului cvadripartit de la Astana din 15 ianuarie.

Liderii celor patru țări discută telefonic constant în vederea găsirii unei soluții la conflictul din estul separatist al Ucrainei, conflict soldat deja cu peste 4.700 de morți începând din luna aprilie a anului trecut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?