X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

VOLVO obține cel mai bun IIHS TOP SAFETY PICK+ pentru modelele anului 2015

6 ian. 2015,, 15:41   Ştiri Auto
4991 0
Фото: volvo
Volvo Cars iarăși demonstrează rezultate anuale excelente, obținând cel mai bun rating IIHS Top Safety Pick+. Lista liderilor anului, cărora le-a fost conferit ratingul IIHS Top Safety Pick+, cuprinde patru modele Volvo: S60, V60, S80 și XC60. Volvo Cars este unicul producător auto din Europa, care are în această listă mai mult de două modele.
"Tendința Volvo Cars de a asigura securitatea în condiții reale de drum și "Strategia 2020", conform căreia oamenii nu vor mai deceda sau nu vor primi traume grave în noile automobile Volvo, demonstrează faptul că noi rămânem fideli scopului pus – nu contenim munca de perfecționare a sistemelor de securitate. Volvo Cars tinde spre soluții care asigură protecția în condiții reale. Toate sistemele și tehnologiile țin cont de diverse scenarii și rezultate ale coliziunilor. Desigur, ne bucură aprecierea atât de înaltă a elaborărilor noastre, venită din partea instituțiilor importante, ce activează în domeniul securității ", - a menționat dr. Peter Mertens, vicepreședinte-senior în domeniul elaborărilor și cercetărilor Volvo Cars.

În ultimele 20 de luni ratingul Top Safety Pick+ a devenit mai dur: au crescut cerințele față de nivelul protecției-standard în cazul coliziunilor frontale. Pentru a corespunde noilor condiții IIHS (Institutul de asigurare a securității rutiere din USA), automobilul-pretendent pentru nivelul Top Safety Pick+ trebuie să asigure posibilitatea opririi sau micșorării vitezei până la coliziunea cu obstacolul, fără implicarea șoferului, la viteza de 12 mile/oră, 25 mile/oră sau în ambele cazuri.

Tehnologia evitării coliziunilor frontale City Safety, inclusă în dotarea-standard a tuturor modelelor Volvo, este eficientă: City Safety contribuie la depistarea în timp util a obstacolului de pe carosabil și frânarea în regim automat , fapt care permite diminuarea pagubelor în rezultatul coliziunii sau chiar evitarea accidentului, și asta fără implicarea șoferului. Tehnologia City Safety deja a permis reducerea cu 16% a adresărilor la companiile de asigurare *.

"Pe parcursul istoriei sale, Volvo Cars a obținut faima de lider în domeniul securității circulației rutiere. Spre exemplu, în a.1959 Volvo a elaborat centura de siguranță în trei puncte, de care azi se folosesc toți producătorii auto. În a.2015 Volvo Cars începe vânzările total noului SUV Volvo XC90 – automobilul, care oferă cele mai avansate tehnologii de preîntâmpinare a coliziunilor, incluse în dotarea-standard ", - a declarat Thomas Broberg, consultant superior în sisteme de securitate Volvo Cars.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?