Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Medpark, partener al spectacolului de Revelion 2015 (FOTO) ©

5 ian. 2015,, 12:10   Societate
5113 0

Cu muzică de calitate, artişti în vogă, cele mai frumoase urături şi, bineînţeles, multă distracţie. Aşa au celebrat venirea noului an cei care au ales să-l întâmpine în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Organizatorii petrecerii de Revelion, printre care şi Medpark, primul spital internaţional din Moldova, au oferit oaspeţilor şi vizitatorilor capitalei o atmosferă de neuitat, în compania a circa 250 de artişti şi instrumentişti puşi pe voie bună. Vedeta serii a fost cunoscuta interpretă din România, Andreea Bănică, care a încins centrul capitalei cu ritmurile disco.

Alături de artiştii consacraţi în lumea muzicii bune, pe scenă au urcat şi mai mulţi actori de teatru, cu momente umoristice. La miezul nopţii au fost lansate focuri de artificii, urmate de un excepţional recital susţinut de Chişinău Youth Orchestra şi mai mulţi DJ din ţara noastră.

Pavel Ciobanu, vizitator: „Mă simt foarte bine în această seară, totul este superb. Artiştii chiar au cântat cu mult foc, iar alături de prietenii mei am dansat toată seara.”

Andrei Butnaru, vizitator: „Este un spectacol excepţional. Sunt aici de la ora 21:00 şi voi continua să petrec până în zori. În PMAN e cea mai frumoasă petrecere pentru începutul anului 2015!”

Concertul dedicat Revelionului 2015 a fost organizat de Guvernul Republicii Moldova în parteneriat cu primul spital internaţional din Moldova, Medpark, dar şi alţi parteneri. Cu prilejul venirii noului an, echipa Medpark le-a urat tuturor celor care petreceau în centrul capitalei tradiţionalul „La mulţi ani!”.

Idris Ozcelik, manager general Medpark: „Ne face o deosebită plăcere să fim parteneri ai celui mai important spectacol muzical al anului. Cu ocazia venirii noului an le urăm tuturor fericire, bucurii în familie şi multă sănătate. Medpark este un partener de încredere și va rămâne și în 2015 adresa cea mai recomandată pentru sănătatea întregii familii.”

Medpark este cel mai mare spital multidisciplinar privat din Republica Moldova. Conceput ca un centru de excelență, instituția dispune de o maternitate modernă, săli de operație ultradotate, policlinică, laborator propriu de analize și departament de imagistică, care oferă proceduri medicale de top. În cadrul instituției a fost creat un Centru de Infarct Miocardic – singurul centru privat de profil din țara noastră, în care se poate stabili cu precizie diagnosticul și aplica cel mai eficient tratament pentru diferite afecțiuni ale inimii. De asemenea, Medpark oferă şansa de a deveni părinți cuplurilor cu probleme de fertilitate, în cadrul Centrului deFertilizare In Vitro. Deschis 24/7, spitalul pune la dispoziția pacienților servicii în conformitate cu standardele de sănătate recunoscute în întreaga lume şi la un nivel de calitate similar cu cel al centrelor medicale consacrate pe piaţa internaţională. Toate serviciile medicale sunt oferite pe baza unei infrastructuri moderne şi a unei echipe medicale înalt calificate, care monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, siguranţa şi satisfacţia pacienţilor.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?