Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Se pregătește atmosferă feerică în centrul capitalei! Programul grandios pentru seara de Revelion

31 dec. 2014,, 11:15   Societate
3414 0

Foto: noi.md

Atmosfera feerică va predomina în această seară în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Cei care vor dori să-şi petreacă noaptea dintre ani în centrul capitalei vor avea parte de un program cultural grandios, pregătit de autorităţi. Evenimentele vor începe la ora 16.00 şi vor dura până la miezul nopţii.

În noaptea dintre ani, în centrul capitalei, vor evolua în jur de 250 de artişti, instrumentiști şi dansatori. Programul de sărbătoare va începe cu recitaluri susţinute de colective artistice de copii, cete de urători şi colindători din mai multe raioane ale ţării.

La ora 19.00, pe scenă vor urca nume cunoscute precum Anna Lesko, trupa Brio Sonores sau ansamblul folcloric Plăieşii, iar la ora 21.00 va evolua Vali Boghean Bend.

Cu zece minute înainte de miezul nopţii, autorităţile vor veni cu un mesaj de felicitare pentru toţi cei aflaţi în piaţă. Trecerea dintre ani va fi marcat de un show grandios de focuri de artificii.

Programul va continua după miezul nopţii cu un recital susţinut de Chisinau Youth Orchestra, urmat de evoluţia interpretei din România, Andreea Bănică.

Ulterior, petrecăreţii din centrul capitalei vor avea parte de un concert de muzică disco, ce va continua până la ora 02.00.

Pentru organizarea Revelionului în Piața Marii Adunări Naționale Guvernul a alocat 600 de mii de lei. 300 de mii de lei sunt destinați pentru onorarii, aranjamente muzicale şi decorul scenei.

Banii au fost alocaţi din Fondul de rezervă al statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?