X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Recomandările poliției pentru evitarea furtului din locuințe

26 dec. 2014,, 13:40   Societate
2978 0

Foto: e-crimea.info

Forțele de ordine atenționează cetățenii să fie precauți pe perioada minivacanței de iarnă, în condițiile în care multe locuințe rămîn nesupravegheate. În acest sens, oamenii legii avertizează că numărul jafurilor din locuințe crește în perioada sărbătorilor, notează NOI.md.

Astfel, polițiștii recomandă următoarele: nu lăsaţi niciodată cheile locuinţei sub covoraş sau în cutia poştală, deoarece răufăcătorii caută în primul rînd în aceste locuri; nu povestiţi nimănui despre sistemul de securitate al locuinței; în cazul absenţelor îndelungate de la domiciliu, comunicaţi acest fapt numai persoanelor în care aveţi mare încredere; transmiteţi lucrurile cele mai de preţ rudelor sau depozitaţi-le în locurile speciale de păstrare; verificaţi la plecare dacă aţi încuiat apartamentul, asiguraţi-vă dacă uşile, ferestrele sînt închise bine, la fel și intrările în garaje sau subsoluri.

Precizăm că Inspectoratul General al Poliției a intensificat desfăşurarea activităţilor de prevenire a furturilor din locuințe în perioada sărbătorilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?