Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4015

Filat: Nu viteza, dar calitatea este determinantă

23 dec. 2014,, 16:23   Politică
4385 16

Foto: noi.md

Liderul PLDM, Vlad Filat, afirmă că în procesul de negocieri pentru formarea coaliției de guvernare contează rezultatul obținut și mai puțin termenele. Declarația a fost făcută de politician astăzi, în urma consultărilor cu partidele parlamentare, organizate de președinte, notează NOI.md.

„La această etapă în care se află Republica Moldova nu viteza, dar calitatea este determinantă. Noi urmărim o guvernare stabilă care să asigure o bună administrare a țării pe o perioadă de patru ani. Este necesar să avem o comunicare și cu PCRM. Este important ca acest partid să vină să contribuie la stabilizarea situației, la consolidarea societății”, a declarat Filat.

Liderul liberal-democraților s-a referit și la zvonurile lansate anterior în presă, precum că acesta aspiră la funcția de președinte al Parlamentului. Politicianul nu s-a arătat surprins de aceste comentarii, precizînd că nu sînt decît speculații.

„Interpretările, provocările care au loc în această perioadă de formare a unei majorități parlamentare sînt proprii. Atunci cînd se va conveni asupra anumitor decizii, noi vom anunța opinia publică. PLDM și-a făcut publice opțiunile dintotdeauna. În rest, vom avea și în perioada de viitor speculații – unii vor spune una, alții vor spune alta”, a conchis Filat.

Recent, Iurie Leancă a declarat că oficialii de la Bruxelles se arată nedumeriți de faptul că cele trei partide încă nu au reușit să formeze coaliția de guvernare, deși s-au declarat pregătite pentru acest lucru, imediat după alegeri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?