Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Membrii Guvernului s-au întrunit în ultima ședință din acest an

22 dec. 2014,, 15:45   Politică
3553 2

Foto: deschide.md

Astăzi s-a desfășurat ultima ședință de guvern din acest an, în actuala componență. La începutul ședinței, miniștrii au aprobat cererea de demisie depusă de secretarul general al Guvernului, Victor Bodiu, informează NOI.md.

„Ne întîlnim în ultima ședință din acest an, poate și ultima ședință în această componență. După Anul Nou vom vedea cu toții cum ne vom regăsi în arcul guvernamental”, a declarat Leancă.

Premierul i-a mulțumit lui Victor Bodiu pentru efortul depus pe parcursul celor cinci ani de guvernare și și-a exprimat speranța că acesta va face parte și din noua componență a Guvernului.

„Victor Bodiu ne roagă să-i acceptăm demisia din funcția de secretar general al Guvernului. Dînsul pornește de la ideea că a lucrat cu acest guvern și, în momentul în care ne-am prezentat demisia, e de datoria lui să facă același lucru. Vă amintesc că Acordul privind spațiul aerian comun, un acord decisiv pentru cetățenii noștri, a fost negociat de Victor Bodiu într-un termen-record. Eventual se va regăsi în noua componență a guvernului. Experiența și calitățile îi permit din plin acest lucru”, a precizat Leancă.

Atribuțiile lui Bodiu vor fi preluate de secretarul-adjunct al guvernului, Roman Cazan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?