X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Tapiola a explicat lipsa reacției UE la acțiunile poliției vizavi de activiștii partidului ,,Patria” (VIDEO)

18 dec. 2014,, 17:00   Politică
9370 1

Foto: noi.md

Șeful Delegației UE în Moldova, Pirkka Tapiola a infirmat pentru NOI.md reproșurile conducerii Partidului ,,Patria”, condus de Renato Usatîi, privind lipsa reacției din partea UE pentru acțiunile organelor de drept din țară vizavi de activiștii acestei formațiuni politice.

Unul dintre aliații lui Usatîi, Alexandr Petkov, a declarat recent că ,,indiferența stranie și lipsa totală de reacție din partea șefului Delegației Uniunii Europene, Pirkka Tapiola, ambasadelor statelor europene pentru fărădelegile organelor de drept vizavi de Partidul ,,Patria” ne face să ne îndoim de principiile și valorile europene declarate de ele”.

,,Noi urmărim tot ce se întîmplă. Posibil că deocamdată noi nu cunoaștem toate detaliile anchetei, dar noi, din partea noastră, vom aștepta și vom urmări cu atenție dezbaterile judiciare. Sper foarte mult că procesul va fi unul deschis și în cadrul lui vor fi respectate toate normele juridice ale unui stat democratic, după cum se consideră autoritățile Moldovei”, a specificat Tapiola.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?