X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Cît te va costa un brad artificial anul acesta și jucăriile de pe el

13 dec. 2014,, 11:30   Societate
11086 1

Foto: alba24.ro

În perioada lunii decembrie, cînd nu mai ai răbdare pînă apar pe piață brazii naturali sau nu ești adept al acestora, îți poți achiziționa unul artificial.

Dar se pune întrebarea cu cît te va lovi la buzunar această achiziție?! NOI.MD îți vine în ajutor.

În magazinele capitalei poți întîlni brazi atît de mărimi diferite, cît și de o calitate diferită. Pentru cei care preferă un mic brăduț, așa cu o înălțime de pînă la un metru, vor achita în jur de 200 de lei, pentru unul puțin mai mare, de 1 metru – 250 de lei.

Pentru bradul cu înălțimea de 1 metru jumate va trebui să scoateți din buzunar începînd cu 300 de lei pînă la 1 mie chiar. Mai scumpi sunt cei de 2 metri și 2 metri jumătate, aceștia vor costa de la 1 mie, la aproximativ 3 mii de lei.

Cel mai frumos brad artificial, care la prima privire zici că-i natural, este confecționat din silicon și te va costa în jur de 7000 de lei.

Pentru cei care-și dorește un brad, dar nu are timp de magazine, își poate comanda unul online.

Pe site-ul www.brazidecraciun.md poți comanda bradul dorit de sărbători. Aici poți întîlni pomi începînd cu 1,2 metri pînă la cei de 2,1 metri. Prețurile acestora variază în dependeță de calitatea acestora. Astfel pentru un brad din categoria „Brazi Premium” cu o înălțime de 1,5 metri sau cu o nuanță de „bleu”, va fi nevoie să achiți aproximativ 1500 lei. Pentru un brad de 2,1 metri, vei achita de la 1500 lei pînă la aproximativ 3 mii de lei.

Comanda o poți face direct pe site sau apelînd numărul de telefon. Livrarea în Chișinău este gratuită, iar pe întreg teritoriul țării este de 95 de lei și durează în jur de 1-3 zile.

Pentru a împodobi pomul de Crăciun rețelele de magazine ne pun la dispoziții o varietate mare de jucării, steluțe pentru vîrful acestuia și petlele sclipitoare colorateși luminițe. Bolurile pentru pom costă 3 – 80 de lei, în dependență de mărimea acestuia, o petlea ajunge la 20 -30 de lei, iar steluțele în jur de 20 de lei. Pentru luminițe e nevoie de 60 – 200 de lei aproximativ. Pentru ceva deosebit de bolurile tradiționale, producătorii ne pun la dispoziție și o varietate de îngerași, fluturași, păsărele și alte viețuitoare care pot ajunge pînă la 20 de lei.

Vînzătorii susțin că prețurile nu s-au mărit în comparație cu cele de anul trecut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?