X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Igor Boţan: Noul guvern va fi într-o situaţie de neinvidiat

10 dec. 2014,, 13:00   Politică
6116 4
Foto: noi.md
Noul guvern va fi într-o situaţie de neînvidiat, ţinînd cont de necesitatea de a aproba noul buget în condiţii complicate, de a adopta decizii complexe vizavi de Banca de Economii, capitalizarea ei, de a soluţiona o sumedenie de alte probleme stringente. Aceasta este opinia analistului politic Igor Boţan, relatează NOI.md.

Analistul, de asemenea, se aşteaptă la activism din partea liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, care a declarat anterior că PL va crea alianţă doar cu partidele democrate proeuropene, care au trecut prin procedura lustraţiei interne anticorupţie.

Igor Boţan a reamintit că LP a ieşit la alegeri cu sloganul privind necesitatea aderării Moldovei la NATO, însă preşedintele Partidului Democrat a respins totalmente posibilitatea lipsirii ţării noastre de statutul ei neutru. Astfel, în opinia analistului politic, pierzînd unul din sloganele sale principale, PL cel mai probabil va trebui să se concentreze asupra realizării altei declaraţii de program privind crearea alianţei doar cu partidele, care au trecut prin lustraţia internă anticorupţionistă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?