X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Premiul municipal pentru tinerii cu potențial intelectual și artistic și-a găsit destinatarii (FOTO)

6 dec. 2014,, 12:45   Societate
3790 0
Foto: noi.md
Vineri, 5 decembrie, s-a desfășurat ediția 201 a concursului pentru „Premiul municipal pentru tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii și artelor”, relatează NOI.md.

Concursul este organizat anual de către Direcția generală educație, tineret și sport, care are drept scop stimularea și promovarea potențialului intelectual și artistic al tinerilor din municipiu.

Tinerii care au dat dovadă de capacități remarcabile și au devenit personalități importante în diferite domenii – actori, regizori, scriitori, poeți, academicieni – au fost nominalizați și premiați în cadrul ceremoniei de înmînare a Premiului municipal pentru tineret.

În total au fost 19 laureați, 8 persoane în domeniul științei, 2 în literatură și artă, 5 au primit mențiuni și 4 – premii speciale. Învingătorilor li s-a înmînat „Diploma de conferire a titlului de laureat” și cîte 10 mii de lei. Pentru prima dată au fost oferite premii speciale în valoare de 2 mii de lei pentru tinerii care au activat pe bază de voluntariat, aceștia au fost: Octavian Ciobanu, Daniela Cojocaru, Corina Braga și Elena Rusu.

Concursul pentru „Premiul municipal pentru tineret în domeniul științei, tehnicii, literaturii și artelor” a fost inițiat în anul 1996, iar pînă anul trecut, de acest premiu s-au învrednicit 180 de tineri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?