Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

„Fabricat in Moldova” – un amplu program de penetrare a pieţelor UE (VIDEO)

5 dec. 2014,, 16:00   Business
4313 0
Foto: noi.md
Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) intenţionează să desfăşoare evenimentul naţional „Fabricat in Moldova”, care a devenit deja tradiţional, în perioada 28 ianuarie – 1 februarie, cu sloganul „Competitivitate – Performanță și Calitate”, a comunicat pentru NOI.md președintele CCI, Valeriu Lazăr.

În afară de expoziţia cu aceeaşi denumire „Fabricat în Moldova”, în cadrul căreia cele mai bune întreprinderi vor fi decorate cu medalii de aur, programul amplu de evenimente mai include concursurile „Marca comercială a anului", „Premiul pentru realizări în domeniul calității", iar festivităţile vor culmina cu „Gala businessului moldovenesc”.

La expoziţia propriu-zisă, cu o suprafaţă de mai bine de 1300 de metri pătrați, se prevede participarea a peste 200 de agenţi economici. Ei vor fi prezenţi cu standuri individuale, dar şi colective – ale raioanelor sau ale asociaţiilor.

În premieră la expoziţie vor fi prezentate standurile producătorilor de divin din Moldova, inclusiv ale Fabricii „KVINT”, reprezentanţilor programului „PARE 1+1”, întreprinderilor mici şi mijlocii. Invitaţiile de a participa la expoziţie au fost expediate CCI ale Republicii Belarus, României şi Ucrainei.

Şeful CCI a menţionat că „Fabricat în Moldova” oferă un program amplu de mese rotunde, conferinţe, master-classuri, cu atragerea specialiştilor autohtoni, dar şi a consultanţilor străini. Toate aceste acţiuni sînt orientate spre informarea multilaterală şi susţinerea producătorilor moldoveni pentru integrarea în sistemul european de piaţă.

„Programul tuturor evenimentelor a fost elaborat în baza cerinţelor şi propunerilor agenţilor economici din sectorul agricol şi industrial al ţării”, a precizat Lazăr.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?