Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

Bucură copilul din tine cu noile telefoane Orange (VIDEO) ©

4 dec. 2014,, 08:55   Societate
2287 0


De sărbători, Orange bucură copilul din tine, iar tu le faci surprize celor dragi cu noua colecţie de smartphone-uri. Acum cu abonamentele Colibri, Tigru şi Delfin, toate dispozitivele pot fi procurate în rate, la preţuri avantajoase şi cu 0 lei avans iniţial. Pentru ca sărbătorile de iarnă să devină mai vesele, Orange a pus acum în fiecare pachet un CD inedit cu piesele semnate Carla’s Dreams.

Cu Abonamentul Colibri

Cu Abonamentul Colibri ai acum trafic nelimitat pe reţelele sociale ca să-ţi feliciţi prietenii online. Pentru că meriţi să te bucuri din plin de comunicare, Orange îţi aduce cea mai bună ofertă în rate pentru noile smartphone-uri de la Nokia şi Lenovo – cu doar 50 de lei lunar cu 0 lei avans iniţial:

Lenovo A319 cu doar 50 de lei lunar

 ecran de 4” şi cameră de 5MP
 sunet generos cu tehnologia Dolby Digital.

Nokia Lumia 530 cu doar 95 de lei lunar

Acum e momentul să-ţi schimbi telefonul vechi pe noul smartphone de la Nokia.
 procesor Quad-core pentru a face faţă aplicaţiilor exigente
 viteză de top pe mesagerie, reţele sociale sau jocuri
 cameră de 5MP

Cu Abonamentul Tigru

Cu Abonament Tigru eşti liber să petreci mai mult timp pe net şi să te bucuri de toate avantajele comunicării, cu cea mai tare colecţie de smartphone-uri 4G – 180 de lei lunar cu 0 lei avans, la fiecare din modelele:

HTC Desire 510
 capacitatea de a jongla concomitent cu aplicaţii multiple
 design special şi ecran generos de 4,7”

Sony Xperia E3
 combinaţie echilibrată între design şi viteză
 proiectat pentru aventuri
 baterie rezistentă până la 2 zile

LG F60
 pentru un selfie perfect dispune de Front Camera Light, care sporeşte iluminarea feţei utilizatorului
 Knock CodeTM deblochează telefonul într-un singur pas prin intermediul unui cod personalizabil“knock” care este atât comod, cât şi sigur.

Opţiuni activate în dar pentru cei dragi

Ne plac surprizele de sărbători şi vrem să le împărtăşim cu cei dragi. Bucură-i pe cei apropiaţi şi activează-le opţiuni cadou. Cu doar 10 lei prietenii şi familia ta se pot bucura de 150 de minute, 150 de sms-uri sau 150 MB trafic internet, primite în dar. Ofertă valabilă pentru toţi abonaţii Orange. Opţiunea poate fi activată formând numărul *544# (apel).

Sărbători fericite cu albumul Carla’s Dreams

Şi pentru ca voia bună să continue de sărbători Orange aduce în dar, clienţilor noi conectaţi la Abonament, un CD Carla’s Dreams. Piesele preferate de pe album pot fi ascultate gratuit, de pe smartphone şi de abonatii existenţi, până pe 31 ianuarie. Mai multe detalii aflati pe www.orange.md.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?