Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Bucură copilul din tine cu Orange PrePay (FOTO,VIDEO) ©

2 dec. 2014,, 09:47   Societate
2356 0


Cele mai fericite sărbători le-am avut în copilărie. Frumuseţea bradului împodobit şi mirosul de cozonac le păstram şi astăzi în suflet. Ce-ar fi să mai trăim o dată emoţiile cu aceeaşi intensitate şi să ne bucurăm de sărbători de parcă am fi din nou copii?! Cu noua ofertă PrePay de la Orange ai 10 mii de motive să zâmbeşti, să fii fericit şi să te încălzeşti la discuţii cu cei dragi prin apeluri, sms-uri sau cu smartphone-ul preferat. La conectare, clienţii noi primesc în dar 10 mii de lei pentru apeluri şi 10 mii de lei pentru trafic Internet Mobil şi un CD inedit cu piesele semnate Carla’s Dreams, iar pentru telefonul procurat, Orange restituie banii. Cei aflaţi deja în reţea pot oferi în dar opţiuni cu minute, SMS şi MB pentru cei dragi.

10 000 lei + 10 000 lei la conectare pentru cei de la PrePay

Cele mai haioase mascote Millidge şi Doig s-au pregătit intens de sărbătorile de iarnă şi sunt gata să-ţi ofere o nouă doză de distracţie. Au adus cu ei 10 mii de surprize, cât să le ajungă utilizatorilor PrePay un an întreg. Iarna asta, comunicarea se dă în stilul zecilor de mii, iar la conectare sau portare din altă reţea utilizatorii PrePay primesc:
10 000 lei
pentru apeluri în reţea
+
10 000 lei
pentru Internet Mobil, gratuit timp de un an.

Oferta poate fi activată expediind un sms gratuit la numărul scurt 5544, până pe 31 ianuarie.

Cumpără telefonul dorit, iar Orange îţi restituie banii

Ne place să ne fii alături, iar de sărbători suntem şi mai generoşi. Cumpără Setul PrePay cu telefonul dorit Orange Tara 3G sau Lenovo A319, pentru că noi îţi dăm înapoi preţul telefonului sub formă de bonus.

Alege setul PrePay şi bucură-te ca un copil de apeluri şi mesaje naţionale gratuite timp de un an. În plus, noi te vom răsplăti cu 100 de MB în fiecare lună.

Opţiuni activate în dar pentru cei dragi

Ne plac surprizele de sărbători şi vrem să le împărtăşim cu cei dragi. Bucură-i pe cei apropiaţi şi activează-le opţiuni cadou. Cu doar 10 lei prietenii şi familia se pot bucura de 150 de minute, 150 de sms-uri sau 150 MB trafic internet, primite în dar de la tine. Ofertă valabilă pentru toţi clienţi.
Opţiunea poate fi activată formând numărul *544# (apel).

Sărbători fericite cu albumul Carla’s Dreams

Şi pentru ca voia bună să continue de sărbători Orange aduce în dar, clienţilor noi conectaţi în reţea un CD Carla’s Dreams în fiecare pachet. Piesele preferate de pe album pot fi ascultate gratuit, de pe smartphone şi de utilizatorii existenţi, până pe 31 ianuarie. Mai multe detalii pe www.orange.md
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?