Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Dodon: Este începutul sfîrșitului pentru guvernarea oligarhică

1 dec. 2014,, 14:55   Politică
10864 28
Foto : noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, se arată convins că actuala guvernare proeuropeană nu se va mai menține mult la putere. Politicianul a declarat astăzi, în cadrul unui briefing, că PSRM este dispus să negocieze cu PCRM în vederea formării unei coaliții postelectorale, dar cu condiția că formațiunea va susține denunțarea Acordului de asociere cu UE, informează NOI.md.

„În 15 raioane, socialiștii au cîștigat alegerile, precum și la Bălți, Chișinău, Comrat și în zeci de alte unități administrativ-teritoriale. Aceasta denotă că lucrurile în Moldova încep să se schimbe. Vreau să vă felicit cu începutul sfîrșitului guvernării oligarhice, euro-unioniste din Moldova. Indiferent dacă vom fi la guvernare sau în opoziție, socialiștii vor face tot posibilul să-și realizeze angajamentele. Dacă vom fi în opoziție, o să vedeți ce opoziție o să aveți, euro-unioniștilor!”, a spus Dodon.

Socialistul a ținut să precizeze că formațiunea sa nu va face coaliție cu partidele proeuropene, dar este dispus să discute adoptarea unei poziții comune în Parlament, doar în cazul stopării parcursului european al țării. Acesta a mai adăugat că la prima ședință a Parlamentului, PSRM va înainta două inițiative privind denunțarea Acordului de asociere cu UE și organizarea unui referendum pe marginea integrării Moldovei în Uniunea Vamală.

„Poate UE și Occidentul se bucură că actuala guvernare a cîștigat doar matematic alegerile, însă această majoritate este iluzorie. Trebuie să vă gîndiți foarte bine pe cine protejați în Moldova”, a conchis Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?