X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Comuniștii îl atenționează pe Iurie Ciocan

30 noi. 2014,, 10:18   Politică
2794 2
Foto : noi.md
Reprezentanții Partidului Comuniștilor își exprimă îngrijorarea în legătură cu blocarea, în această dimineață, a Registrului electronic al alegătorilor. În acest sens, comuniștii îndeamnă cetățenii să fie atenți la verificarea datelor personale din listele de alegători, informează NOI.md.

„Staff-ul electoral republican al PCRM atenţionează Comisia Electorală Centrală şi în special, preşedintele acesteia Iurie Ciocan, să nu se implice în jocuri politice care au scopul de a compromite şi falsifica alegerile. Totodată, membrii Comisiei Electorale Centrale trebuie să fie conştienţi, că pentru astfel de acţiuni, care pun la îndoială voinţa poporului de a-şi exprima liber voinţa, consecinţele sînt grave: pedeapsă penală”, se arată în declarația PCRM.

Menționăm că în această dimineață, procesul de vot în baza Registrului electronic al alegătorilor a fost întrerupt, din cauza unor probleme cu serverele. Președintele CEC, Iurie Ciocan, a dat asigurări că toate datele înregistrate manual vor fi introduse în sistem, pînă la sfîrștiul zilei.

Totodată, acesta a precizat că pînă la remedierea problemei, prezența la vot va fi raportată telefonic. În ceea ce privește eventuale încălcări, în procesul de vot, Ciocan a precizat că este de datoria observatorilor să raporteze toate neregulile care apar pe parcurs.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?