Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Filat despre Usatîi: Viaţa pînă la urmă bate filmul

27 noi. 2014,, 10:02   Politică
11658 34
Foto: noi.md
Republica Moldova este un proiect pilot al controversatului om de afaceri Renato Usatîi. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, invitat aseară la Fabrika. În cadrul emisiunii, liderul liberal-democraților a mai declarat că este convins că Usatîi este omul FSB-ului rusesc.

Președintele PLDM crede că implicarea lui Renato Usatîi în viața politică a Republicii Moldova are drept scop destabilizarea situației din țară, iar faptul că Partidul "Patria", al cărui cap de listă la alegerile parlamentare este Usatîi, ar putea fi exclus din cursa electorală este o consecință a activităților pe care le promovează.

"Viața pînă la urmă bate filmul. Dincolo de vorbe, isterii, scopurile de bază în activitatea unora inclusiv și a acestui individ, dar și a acestor grupări fac parte dintr-un proiect, pînă la urmă cu denumirea Moldova, despre care și singur vorbește.Obiectivul este de a destabiliza situația din Republica Moldova", a spus liderul PLDM.

Totodată, Vlad Filat este convins că Usatîi lucrează pentru Serviciul Federal de Securitate al Rusiei.

"- Înțeleg că în postura în care vă aflați nu este bine să spuneți dacă este sau nu este omul Renato Usatîi omul FSB-ului și prizonierul Moscovei.

- Dar ce nu sînt? Eu nu vreau să vorbesc despre filmuleț, eu vreau să vă spun foarte clar că el este omul acestui serviciu secret, sau special sau cum vreți. Și am spus-o și data trecută", a dăugat el.

Partidul "Patria" a fost înregistrat în cursă în 13 octombrie. Ultimul raport financiar arată cheltuieli de peste şase milioane de lei pentru campania electorală, bani donaţi de 15 persoane.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?